Yasemin tarafından 03.03.2017'de paylaşıldı sayfanızda okuduğum makalede anne karnındaki bebekle ilgili verilen böbrek ölçümleri derecelendirilmiş.lakin hangi haftada hangi ölçü olduğu ile ilgili bi bilgiye rastlayamadım .bu böbrek büyümesini down sendromu ile ne kadar ilişkilendirile bilirnir saygılarımla Böbrek Büyümesi için 0 yorum yapıldı Kayıtlı yorum bulunamadı ilk yorumu siz ekleyin | | | Et Beni Büyümesi | | Çocuklarda Karaciğer Büyümesi | | Bağırsakta Lenf Bezi Büyümesi | | Göz Büyümesi | | Burun Eti Büyümesi | | Gözde Et Büyümesi | | Gebelikte Rahim Büyümesi | | Göz Bebeğinin Büyümesi | | Testis Büyümesi | | Ben Büyümesi | | Bebeklerde Karaciğer Büyümesi | | Lenf Nodu Büyümesi | | Akciğerde Lenf Bezi Büyümesi | | Zehirli Guatr Göz Büyümesi | | Akciğer Büyümesi | | Bebeklerde Böbrek Büyümesi | | Karında Lenf Bezi Büyümesi | | Penis Nasıl Büyür | | Büyüme | | Çocuklarda Dalak Büyümesi | | Hamilelikte Göğüs Büyümesi | | Mide Büyümesi | | Alerjik Burun Eti Büyümesi | | Büyüme Hormonu İlaçları | | Kemik Büyümesi | | Hayvanlarda Üreme Büyüme Ve Gelişme | | Yumurtalık Büyümesi | | Rahim Büyümesi | | El Büyümesi | | Gebelikte Böbrek Büyümesi | Popüler İçerik | Et Beni Büyümesi Et beni büyümesi: risk teşkil eden bir durumdur. Vücutta var olan benler bazen doğuştan bazende sonradan belirir. Vücutta var olan benlerin çoğu zarar... | Çocuklarda Karaciğer Büyümesi Çocuklarda karaciğer büyümesi, yetişkinlere göre biraz daha az karşılaşılan bir durumdur. Normal koşullarda bile vücudun en büyük organlarından biri o... | Bağırsakta Lenf Bezi Büyümesi Bağırsakta Lenf Bezi Büyümesi, Bağırsaklarımız vücudun içine döşenmiş ve vücudun ayrıştırdığı yiyeceklerin atıldığı bir boru hattı gibidir. Nasıl maki... | Göz Büyümesi Göz Büyümesi, Göz bebeği iris adı verilen yapının gözün renkli bölümünün tam ortasında ye alan dairesel bir delikten oluştuğu bilinmektedir. Göz beb... | Burun Eti Büyümesi Burun eti büyümesi; burun tıkanıklıklarının en sık karşılaşılan sebeplerinden biridir. Burun eti; alt, orta ve üst burun etleri olmak üzere üç parçada... | |